Menu
Winkel Wagen

Verzend informatie

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht als u de bestelling afhaalt. Alleen bij aflevering worden deze in rekening gebracht. U betaald daarmee nooit teveel. U kunt uw bestelling op afspraak bij ons afhalen, ook 's avonds.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de hoeveelheid van uw bestelling en worden berekend zodra u het winkelmandje vult. Voor zendingen binnen Nederland en België gelden verschillende tarieven. Hieronder volgt een indicatie voor verzending binnen Nederland en België:

Verzending in

 Nederland*

* doos  tot 10 kg

  € 10,00

* doos  11 - 20 kg

  € 15,00

* doos  21 - 30 kg

  € 17,50

* doos  31 - 40 kg

  € 25,00

* mini pallet tot 100 kg

  € 35,00

* europallet tot 800 kg

  € 60,00

 * Met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland. Hiervoor dient u contact op te nemen met ons.

Aven Tegels & Sanitair stemt persoonlijk met u af wanneer de bestelling afgehaald of bij u afgeleverd wordt.

Zodra uw bestelling gereed is stemt Aven Tegels & Sanitair altijd de aflevering persoonlijk met u af en zal dus nooit zonder uw goedkeuring verstuurt worden. De aflevering gebeurt door Aven Tegels & Sanitair zelf of door onze transporteur. U wordt vooraf gebeld, zodat u niet de hele dag op de bezorging hoeft te wachten. Bij bezorging door Aven Tegels & Sanitair zelf kunt u tot op het laatste moment op de hoogte gehouden worden hoe laat de zending wordt aangeboden. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?