Menu
Winkel Wagen

Privacyverklaring


Persoonsgegevens

Aven Tegels & Sanitair verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

·         Adresgegevens

·         Telefoonnummer

·         E-mailadres

·         Bankrekeningnummer (bij online bestellingen)

·         Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Aven Tegels & Sanitair verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

·         Het afhandelen van uw betaling

·         U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

·         Om goederen en diensten bij u af te leveren

·         Aven Tegels & Sanitair verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens


Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij nodig zijn. Wij verwijderen uw gegevens indien geconstateerd wordt dat deze zijn verouderd of wanneer de betrokkene zelf verzoekt om verwijdering. Gegevens die gekoppeld zijn aan een account, worden bewaard tot het account wordt beëindigd. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?